Masia Els Bellots, nou patrocinador del Terrassa FC

Oferirà el servei de restauració a la sala VIP i lluirà la seva marca a les samarretes

Redacció
10 d'octubre del 2012
García, Fernández i Ordóñez, en la presentació del patrocini.
García, Fernández i Ordóñez, en la presentació del patrocini. | Albert Prieto
García, Fernández i Ordóñez, en la presentació del patrocini. Foto: Albert Prieto

El Terrassa Futbol Club ha arribat a un acord amb el restaurant Masia Els Bellots perquè esdevingui patrocinador del primer equip vermell. Aquest dimarts, en el partit amistós contra el Girona, els jugadors del Terrassa van començar a lluir la marca patrocinadora en la part posterior de la samarreta, per sobre del dorsal. El restaurant Masia Els Bellots es fa càrrec del servei de restauració de la sala VIP de l'Estadi Olímpic, un servei que ja ha estat actiu en els darrers partits de lliga.

El conveni de col·laboració entre ambdues parts no només beneficia al Terrassa FC sinó també als abonats i simpatitzants del club. Masia Els Bellots oferirà preus i menús especials per als seguidors vermells, que s'anunciaran setmanalment a l'estadi. En el restaurant, a més, s'ha habilitat una sala tematitzada del Terrassa FC, amb una gran imatge de l'Estadi Olímpic.

El president del Terrassa FC, Jesús Fernández, qualifica de “molt beneficiosa per al club” l'entesa entre ambdues parts, perquè “dóna un plus de qualitat”. Fernández va informar que se suma personalment al projecte de Masia Els Bellots juntament amb els seus gestors, Javier García y Jorge Ordóñez. L'empresari té previst ampliar les instal·lacions per acostar-les a l'esport, amb la construcció de pistes de pàdel i de futbol 3x3.