El San Cristóbal destitueix Toni Centella

Rafa Bermejo és l'escollit per intentar treure l'equip del pou

Redacció
09 d'octubre del 2012
Toni Centella ha deixat de ser l'entrenador del CP San Cristóbal. La junta directiva del club s'ha reunit aquest dilluns i ha decidit destituir el tècnic i el seu ajudant “pels mals resultats de les primeres jornades”. Amb Centella a la banqueta, el San Cristóbal només ha sumat dos punts en cinc partits i és cuer a la classificació.

“El club vol agrair la feina realitzada per Toni i el seu cos tècnic, i expressar que la decisió ha estat molt dura, després del compromís verbal que ambdues parts havien pactat en un projecte a tres anys, però aconseguir només dos punts de quinze possibles ha precipitat els esdeveniments”, diu el club en un comunicat oficial.

Aquest cap de setmana el San Cristóbal no va passar de l'empat al camp del Vilassar de Mar. Encara que la nova incorporació Dame va avançar els parroquials en el minut 16, deu minuts més tard va arribar l'empat definitiu.

Rafa Bermejo, nou entrenador
Per substituir Centella, el San Cristóbal ha fitxat Rafa Bermejo, que començarà a entrenar aquest dimarts. Bermejo ha entrenat el juvenil A del Terrassa FC i ha estat coordinador de juvenils de la Gramenet i observador del Numància de Sòria, entre d'altres.

Bermejo ha signat fins a final de temporada amb l'objectiu de trencar la mala ratxa i treure l'equip de la zona de descens. La presentació oficial del nou tècnic serà dijous (19:45h) al camp municipal de Ca n'Anglada.