El Terrassa FC incorpora Jordi Roca

És migcampista i arriba procedent de l'Atlètic Balears

Albert Prieto
08 d'octubre del 2012
El futbolista Jordi Roca, amb la samarreta del Terrassa FC.
El futbolista Jordi Roca, amb la samarreta del Terrassa FC. | La Torre
El futbolista Jordi Roca, amb la samarreta del Terrassa FC. Foto: La Torre

Jordi Roca Grau, migcampista de 23 anys i procedent de l'Atlètic Balears de la Segona Divisió B, s'ha convertit aquest dilluns en nou jugador del Terrassa FC. El futbolista ha signat el seu contracte pel que queda de temporada.

Roca va jugar les dues últimes temporades a Tercera, a la Pobla de Mafumet, filial del Nàstic de Tarragona. Enguany va fer el salt a l'Atlètic Balears, on no ha tingut continuïtat. Abans d'arribar a la Pobla (2010), havia militat a les files del Blanes.

És la segona incorporació que fa el Terrassa FC en les darreres setmanes, després del davanter Marc Vilajosana. Jordi Roca, en paraules recollides al Facebook del club, ha manifestat: "Estic molt content d'arribar a un club important com el Terrassa FC i vinc a treballar al màxim per aquest equip".

Partit amistós
L'equip, que reprendrà la competició el proper 21 d'octubre, jugarà aquest dimarts a les 8 del vespre un amistós contra el Girona, de Segona A, a l'Estadi Olímpic. Els abonats hi accediran de manera gratuïta i l'entrada per a la resta de públic costarà 15 euros. El matx es va acordar arran del fitxatge de l'egarenc Dani Erencia pel club gironí.