La Torre, al quiosc amb tota la informació sobre el canvi a l'alcaldia

per La torre del Palau, 8 d'octubre de 2012 a les 11:58 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 d'octubre de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


La Torre va sortir aquest dissabte amb una àmplia informació sobre la decisió de l'alcalde de Terrassa Pere Navarro de deixar l'alcaldia el proper 25 de novembre, arran de les eleccions al Parlament de Catalunya. El regidor socialista Jordi Ballart ha estat escollit el seu successor. La Torre entrevista al futur batlle de la ciutat i dóna a conèixer els lectors quines inquietuds i aficions té Ballart. A més, es fa un repàs del anys a l'alcaldia de Navarro i es demana l'opinió als exacaldes i personalitats de la ciutat sobre com veuen el canvi.


A les pàgines de ciutat es dediquen diverses pàgines a les escoles que enguany celebren aniversaris, com la Tecnos, el Cim o l'IES Torre del Palau. A economia s'aborda com veuen els empresaris terrassencs la situació ecòmica del país, la nova campanya endegada pel Gremi d'Hosteleria o la campanya de comerç a La Maurina.

A comarca, els lectors podran trobar una entrevista a la cap de l'oposició de Viladecavalls, Cesca Berenguer, s'expliquen les últimes novetats al respecte del cas de la Barbacoa a Rellinars o la resposta del govern d'Ullastrell respecte a les amenaces del sindicat Manos Límpias de denunciar-los per declarar-se territori català lliure.

A cultura, els castellers, el Mag Lari i una entrevista al cantautor Pep Sala centren la informació mentre que a esports, el derbi d'hoquei obre la secció.

 

Arxivat a:
Edició paper, La Torre
Participació