El CN Terrassa estrena nou patrocinador

CSM Grup Vallès Hòlding Automoció farà aportacions econòmiques al futbol i al pàdel

per La torre del Palau, 5 d'octubre de 2012 a les 11:45 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 d'octubre de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Responsables del CN Terrassa i de l'empresa patrocinadora, en la presentació. Foto: La Torre

El Club Natació Terrassa i CSM Grup Vallès Hòlding Automoció han arribat a un acord pel qual el concessionari automobilístic esdevindrà patrocinador de l’entitat. Es tracta d’una col·laboració de caràcter ampli.


D’una banda, inclou una aportació econòmica en concepte de patrocini, a parts iguals, dels equips de futbol i pàdel durant una temporada.

D’altra banda, l’acord es materialitza en la col·locació de tanques publicitàries en diversos espais del club com ara el camp de futbol, la piscina de 50 metres o l’entrada pel carrer dels Jocs Olímpics. També es preveu la presència de la marca en una pista de pàdel i a la xarxa, a través d’un banner a la pàgina web del club.


Finalment, la col·laboració contempla l’exposició de vehicles dins de les instal·lacions del club i en l’enviament d’emails amb ofertes de CSM als socis.

El grup terrassenc d’automoció liderat per Carlos Solano i Carlos Mata, CSM Grup Vallès Hòlding, són una referència en el sector gràcies a la seva filosofia de servei al client. En paraules de Carlos Solano, “el nostre compromís és acompanyar el client des de la compra i durant tota la vida del vehicle, fent possible una experiència de gaudi i plena satisfacció en tot aquest temps”.

Amb un equip jove i preparat, aquest grup ha aconseguit situar-se en una posició líder tant en vendes com en fidelització de clients. Continuant el seu pla d'expansió i creixement, ha iniciat recentment a Terrassa la representació de la marca japonesa Mazda, amb exposició i servei a l’Avinguda Jaume I. En l’actualitat, el grup CSM compta amb la representació oficial de les marques Toyota (Orient Cars a Terrassa), Fiat i Alfa Romeo (Egara Motor a Terrassa), Lexus i Mazda (Egarmaz Motor a Terrassa), totes elles per a la venda i servei postvenda de taller i recanvis. 

 

Participació