Roba material d'una obra i l'enganxen per conduir ebri

L'home conduia la furgoneta sense els llums i la portava carregada de peces

Redacció
01 d'octubre del 2012
La matinada del dissabte, un veí del carrer de Tremp va avisar a la Policia Municipal que estava observant com un individu havia saltat la tanca de protecció d'un solar d'una obra i se n'estava enduent material.

La patrulla la va interceptar tot just uns metres més enllà, en el mateix carrer del barri de Can Jofresa on estava ubicat el solar. El principal motiu va ser que el vehicle circulava sense llums i amb conducció erràtica, per això va cridar especialment l'atenció als agents. Dins del turisme estava ple de peces d'ascensors, planxes, portes, regles i eines vàries.

Així mateix, els agents van realitzar al conductor la prova d'alcoholèmia ja que presentava símptomes de no estar en les millors condicions per conduir. En l'estimativa va donar 0,70 MG/L mentre que en les proves de precisió va resultar un 0,75 MG/L. Els agents de la Policia Municipal van traslladar l'individu fins al punt de control que tenia instal·lat els Mossos d'Esquadra a la N-150. Igualment, es va avisar Egarvia per tal que retiressin el vehicle i el portessin a prefectura, ja que s'havia de recaptar la inspecció ocular del material sostret.

Per tot plegat, l'home va ser detingut per un delicte de furt i per conduir sota els efectes de l'alcohol.