Més oferta en turisme de reunions al Vallès

La guia "After the meeting" recull 12 propostes per a persones que són a la comarca per negocis

Redacció
28 de setembre del 2012

El Consorci de Turisme ha presentat aquest divendres en la seva sessió plenària una nova guia online dins de l'àmbit del turisme de reunions, que concentra propostes per fer després dels certàmens. És l'anomenat "After the meeting", que engloba des de les activitats cultural fins les esportives, de salut o de compres. Amb tot, es vol potenciar l'oferta que els 23 municipis de la comarca poden oferir a empreses i institucions que optin per celebrar congressos o reunions al Vallès Occidental.
 
De fet, per la seva situació privilegiada a 20 minuts de Barcelona, el Vallès Occidental disposa dels elements per concentrar una excel·lent oferta de turisme de congressos i reunions de petit i mitjà format. Equipaments i serveis de qualitat que van des d'hotels de 4 estrelles, recintes firals i de congressos per a l'organització d'esdeveniments d'aforament mitjà, espais singulars en plena natura i allotjament rural per reunions de més petit format. I tot això completat amb una xarxa de serveis a empreses com hostesses, càtering, coaches, traductors o flotes d'autocars per satisfer qualsevol demanda.

Des del punt de vista de destinació de reunions, quatre són els enclavaments que destaquen per l'acumulació d'equipaments i serveis: Sabadell, Terrassa, Sant Cugat i la Universitat Autònoma de Barcelona (Cerdanyola del Vallès). Però, una vegada finalitzades les reunions es compta amb un ampli territori que concentra una variada i singular oferta "After the meeting".

12 propostes variades en menys d'un dia
La nova guia "After the meeting" recull 12 propostes pensades per fer en menys d'un dia i que es dirigeixen a persones que ja són a la comarca fent una reunió o una estada de negocis. La guia recull l'oferta de ciutats dinàmiques i amb personalitat, espais naturals a tocar, pobles i entorns tranquils, eixos comercials, oferta gastronòmica i fires, festivals i programació de música i teatre, entre d'altres.

En resposta a la demanda del sector privat s'ha apostat per una publicació en format digital en detriment del paper per concentrar els esforços pressupostaris en actuacions dirigides a dinamitzar el sector, com per exemple les sessions de 'getting contact' o la generació d'espais de trobada interempresarial.

 

La guia es podrà trobar al web del Consorci de Turisme www.tursimevallesoccidental.cat