Terrassa viu la nit de les compres

Terrassacentre proposa aquest divendres una "Nit de shopping" plena d'activitats, música i descomptes pel centre de la ciutat entre les set de la tarda i les dotze de la matinada

La Torre
28 de setembre del 2012
576_1322870125_Adri_Costa_01_espai_Pop-Up_MAB_Manlleu2011
576_1322870125_Adri_Costa_01_espai_Pop-Up_MAB_Manlleu2011 | Adrià Costa
Foto: Adrià Costa

200 activitats econòmiques, comerç obert, música i festa. Aquesta és l'oferta de la "Nit de shopping", que començarà aquest divendres a les set de la tarda a la Plaça Vella. Sota el lema "Vine, gaudeix, compra", la jornada proposa descomptes, animació als carrers del centre de la ciutat i tres escenaris (Plaça Vella, Raval de Montserrat i plaça Salvador Espriu) on s'hi desenvoluparan diferents actuacions, incloses sessions de música house a càrrec de dj's.

Els establiments del centre estaran oberts per fer-hi compres i incitar al passeig, en un acte immers en la voluntat dinamitzadora de l'eix. L'acte, organitzat per Terrassacentre, compta amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa, el Mercat de la Independència, el Gremi de Profesionals de la Imatge de Catalunya i el Gremi Empresarial d'Hostaleria de Terrassa i comarca

La jornada començarà a la Plaça Vella a les set de la tarda. Pel que fa a les actuacions, els protagonistes seran Alls secs mai couen (rock al carrer Major), Els Folls (pop-rock als carrers Font Vella-Puignovell), Klober (indie-rock al carrer Major) i Manflinaires (música tradicional al Raval-Mercat).

També hi intervindran Ralp (rap, màgia, malabars i equilibris al carrer Sant Pere-Gaudí) i hi haurà hip hop, dansa clàssica i street funk a La Rutlla. A més, a les deu de la nit el Cinema Catalunya projectarà les pel·lícules "Una botella en el mar de Gaza" i "Amor bajo el espino blanco" a un preu especial de 4,40 euros.

Activitats i ofertes permanents
Pel que fa a l'àmbit estrictament comercial, hi haurà nombrosos avantatges i descomptes: des de preus reduïts a tasts i refrescos o tastets al Mercat de la Independència. 

Es faran sessions de maquillatge als carrers, tallades de cabells, menús de 5 i 10 euros als bars i restaurants de la zona (tapa més beguda a 2,50 en alguns locals), un concurs de tocs freestyle al carrer Cardaire (de nou del vespre a dotze de la matinada), una nit màgica a La Rutlla (Tarot i Auro-Soma), nits als hotels de la ciutat per 15 euros per persona i la Casa Museu Alegre de Sagrera estarà oberta fins a les dotze de la matinada.

Per facilitat la mobilitat i l'accés a la zona, l'aparcament a la Plaça del Progrés costarà dos euros entre les cinc de la tarda i les dotze de la matinada.