Cementiri, riuada i morts

Es va una ofrena floral al mausoleu dedicat a les persones que van perdre la vida en la tragèdia i va cantar el Cor Montserrat

La Torre
26 de setembre del 2012
Actes en record de ls víctimes de la riuada al Cementiri
Actes en record de ls víctimes de la riuada al Cementiri | La Torre
Actes en record de ls víctimes de la riuada al Cementiri Foto: La Torre

L’alcalde de Terrassa, Pere Navarro, va presidir els actes en record de les víctimes de la riuada de 1962, que va tenir lloc al Cementiri Municipal de Terrassa i que va consistir en un concert del Cor Montserrat i en una ofrena floral al mausoleu dedicat a les persones que van perdre la vida en la tragèdia.

En la commemoració va participar-hi també el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder. Després de l’ofrena floral, l’alcalde va recordr que aquesta commemoració ha servit per recordar a les víctimes però també per a "reivindicar que això no torni a passar mai més, que les ciutats es planifiquin pensant en les persones i no només en els diners, que aparegui la solidaritat quan se la necessita i que hi hagi l'ànim per reconstruir allò que s'ha perdut".

Terrassa va fer memòria de les víctimes de la riuada. Ahir va fer 50 anys de la tragèdia, i es va guardar amb un minut de silenci a les 12 del migdia a diversos punts de la ciutat.