El CN Terrassa venç en les curses per a menors

26 de setembre del 2012
La nedadora del CN Terrassa Juduth Garcia.
La nedadora del CN Terrassa Juduth Garcia. | La Torre
La nedadora del CN Terrassa Juduth Garcia. Foto: La Torre

La nedadora del CN Terrassa Judith Garcia va obtenir la quarta posició en categoria absoluta en la 85a Travessia al Port de Barcelona, que va celebrar-se diumenge passat en el marc de les Festes de la Mercè sobre una distància de 3.000 metres.

Garcia va aturar el crono en 36’05”, en una cursa que va adjudicar-se Erika Villaécija (CN Sant Andreu) amb un temps de 33’48”. La segona plaça va correspondre a la nedadora del CE Mediterrani Marina Garcia amb 34’47”. En aquesta mateixa prova, el Natació va classificar una segona nedadora entre les millors, Núria Michavila, que va finalitzar sisena amb 37’48”.

En l’apartat masculí, també sobre una distància de 3.000 metres, el CN Terrassa va situar tres nedadors entre els deu primers. Adrià Muñoz va ocupar la cinquena plaça amb 32’22”, just per davant de Carles Faro, sisè amb 32’47”. Albert Puig, vuitè amb 33’18”, va ser el tercer nedador local en creuar la meta. El triomf va recaure en el nedador del CN Atlètic-Barceloneta Antonio Arroyo, que va aturar el crono en 31’38”.

Cursa per a menors
En paral·lel a la cursa sobre 3.000 metres, va celebrar-se la travessia per a menors sobre una distància de 1.000 metres. En categoria femenina, el Natació va copar el podi. Paula López va imposar-se amb una marca de 12’38”, per davant de les seves companyes Nàdia Santacruz i Mònica López, segona i tercera amb 13’08” i 13’12”, respectivament. Natàlia Baño va ocupar el novè lloc amb 13’46”.

Així mateix, en l’apartat masculí, Gabriel Gómez va vèncer amb 12’41”. El CN Terrassa va col·locar dos nedadors més entre els deu millors, Jordi Pérez, setè amb 13’31”, i Pol Pino, novè amb 14’07”.