Segona edició de \"La riuada del 62 i els seus fotògrafs\"

La primera s'ha esgotat a les llibreries de Terrassa en tres setmanes

Redacció
25 de setembre del 2012
Es farà una segona edició del llibre
Es farà una segona edició del llibre
Es farà una segona edició del llibre

El Rotary Club de Terrassa ha decidit llençar una segona edició del llibre "La Riuada del 62 i els seus fotògrafs", donat que la primera edició ha volat de les llibreries de Terrassa en menys de tres setmanes.

El llibre amb el recull de les fotografies de l'exposició de la Sala Muncunill, que ha recopilat el fotògraf terrassenc Cristobal Castro, (Momentum Editors) es va presentar el dia 6 de setembre i en aquestes tres setmanes ha tingut tan èxit que ja no es pot trobar en cap punt de venda de la ciutat.

Actualment ja s'ha distribuït la segona edició del llibre i el Rotary ha anunciat que en aquesta edició es seguirà dedicant els beneficis de la seva venda a Càritas Terrassa. Per aquesta segona edició s'ha ampliat l'àrea de distribució del llibre i s'ha fet arribar a llibreries d'altres poblacions del Vallès.

El Rotary Club de Terrassa vol agrair a tots els ciutadans, entitats i mitjans de comunicació el suport que ha rebut i per aquest motiu els insta a participar aquest dijous la“taula rodona sobre la riuada del 62 que s'ha a les set de la tarda.