Un alumne de l'IES Copèrnic participa en el disseny d'aplicacions per l'iPhone

Redacció
25 de setembre del 2012
L'alumne Joan Borras, i l'aspecte de l'aplicació creada.
L'alumne Joan Borras, i l'aspecte de l'aplicació creada.
L'alumne Joan Borràs.

Joan Borràs, alumne que va finalitzar el cicle de grau mitjà SMIX (Sistemes Microinformàtics i Xarxes) a l'IES Copèrnic, i que enguany inicia el grau superior d'ASIX (Administració de Sistemes i Xarxes), ha estat treballant al mes d'agost a Gent, capital de la província de Flandes Oriental a Bèlgica.

Aquesta formació ha sigut possible, gràcies al finançament de l'Ajuntament de Terrassa, dins del projecte europeu Q-placement, que promou la mobilitat d'estudiants entre països, on Terrassa té una participació molt activa.

L'empresa on ha desenvolupat l'activitat es diu Mobicage . Es tracta d'una empresa jove situada en un centre de negocis a la localitat de Lochristi, just al costat de Gent. Borràs hi va ser un mes, de l'1 al 31 d'agost.

Des de l'institut tant la coordinadora d'FP, Núria Montolio, com l'alumne valoren de forma molt positiva aquesta experiència. Segons Borràs, "durant l'estada, he dut a terme tasques de localització de la plataforma per al mercat espanyol, creació d'aplicacions per a la plataforma Rogerthat, disseny i maquetació per als dispositius Android i iPhone, entre altres tasques".