Caps de setmana amb La Torre

El diari multicanal amplia l'oferta de paper i desplaça l'aparició als quioscos als dissabtes

per La Torre, 30 de setembre de 2012 a les 07:14 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de setembre de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


La Torre creix. A partir de la setmana que ve, l'edició en paper del diari terrassenc i independent augmentarà la paginació i apareixerà els dissabtes, com a producte de cap de setmana, en comptes dels dilluns. El canal paper, per tant, guanyarà en capacitat de servir el lector com una eina més completa d'informació i interpretació de la ciutat.

Les seccions habituals es mantindran, però s'incrementaran la qualitat i la quantitat del producte, afegint un mínim de vuit pàgines més a les 32 que es venien oferint fins ara en l'edició dels dilluns. Això permetrà disposar d'un major espai per a reportatges, entrevistes, cròniques i informacions que aportaran una major profunditat i una millor connexió del lector amb les transformacions accelerades que està patint la societat terrassenca.

Més espai per als pobles

Així mateix, aquest desplegament informatiu permetrà ampliar l'espai dedicat als municipis que conformen la comarca de Terrassa on La Torre ja és un referent de primer ordre. Matadepera, Ullastrell, Vacarisses, Viladecavalls i Rellinars veuran com obtenen una major penetració en l'edició de paper que arribarà cada dissabte als quioscos d'aquests cinc municipis.

L'edició en paper de La Torre també ampliarà els serveis als subscriptors, que en breu disposaran d'una targeta de banda magnètica que els permetrà obtenir serveis extres i descomptes en diversos àmbits que s'anunciaran de forma imminent.

Tot plegat, gràcies a la consolidació de La Torre com a referència entre els lectors de la comarca. Un mitjà que situa Terrassa en el mapa de la comunicació en català, amb una oferta informativa moderna, multicanal i adaptada a les noves tendències de la comunicació global.

La ciutat en un clic
En un clic, latorredelpalau.cat informa, minut a minut, del batec de la ciutat.
Des del mòbil, l'ordinador o el tablet l'edició electrònica del diari permet als lectors informar-se instantàniament del que està passant en el moment a la comarca.
Això ha consolidat La Torre en una posició de lideratge absolut pel que fa a l'àmbit digital, amb un nivell de lectors (usuaris únics, en termes de comptabilització a internet) a la ratlla dels 30.000. La Torre forma part del complex Nació Digital, un grup que, segons la medició oficial de Nielsen/OJD, va depassar els 550.000 lectors i els nou milions de notícies consultades el passat mes de juliol, amb un creixement exponencial al llarg d'aquests últims dos anys.

 

Participació