L'Atlètic Terrassa celebra la seva hegemonia

El club groc-i-negre ha aconseguit vint lligues masculines en els últims trenta anys

Redacció
22 de setembre del 2012
Sopar de celebració de les lligues de l'Atlètic.
Sopar de celebració de les lligues de l'Atlètic. | Albert Prieto
Sopar de celebració de les lligues de l'Atlètic. Foto: Albert Prieto

L'Atlètic Terrassa té vint lligues espanyoles en el seu palmarès. La primera va arribar fa trenta anys, i l'última, fa pocs mesos. El club groc-i-negre va celebrar amb un sopar a Can Salas les vint lligues aconseguides en els darrers trenta anys, una hegemonia que el consolida com a millor club del país en les darreres dècades.

Durant el sopar i amb la presentació de Xavi Coral es van recordar, una per una, totes les lligues aconseguides per l'Atlètic, amb unes projeccions de vídeos i fotografies. Les anècdotes, els gols, les victòries en el darrer instant contra l'Egara, els 16 gols en un partit contra el Club de Campo... Tots els records van servir per recordar la història recent, els 30 últims anys, d'un club que ara en fa 60.

"Els trenta primers anys no vam guanyar res, però van ser la base dels èxits de després", va recordar el president de l'entitat, Josep Maria Biosca. Segons el president, per aconseguir les 30 lligues l'Atlètic ha fet jugar 78 jugadors, 68 dels quals "de la casa", quatre d'altres clubs i la resta estrangers. "Som el millor club d'Espanya en els últims trenta anys", va dir sense complexos Biosca.

El president de l'Atlètic va respondre als dubtes sobre l'equip després de la marxa de jugadors importants. "L'Atlètic té un gran equip, un equip de futur, i tot un club al darrere que li dóna suport. Avui comencem el camí cap a la lliga 21".

Diverses autoritats del món polític i de l'esport van assistir a la vetllada. Santi Deó, president de la Federació Espanyola, i Leandre Negre, president de la Internacional, entre d'altres, van destacar els valors de l'Atlètic i la seva contribució a l'hoquei català i espanyol.