Films de Pitt i Allen, en català a Parc Vallès Terrassa

"Mata'ls suaument" i "A Roma amb amor", estrenes d'aquest cap de setmana a les cartelleres catalanes

Lluïsa Tarrida
21 de setembre del 2012
Aquest divendres, 21 de setembre, s'estrenen doblades al català l'última pel·lícula de Woody Allen, "A Roma amb amor", i "Mata'ls suaument". Els films han estat doblats i subtitulats, respectivament, amb el suport del Departament de Cultura, a través de la Direcció General de Política Lingüística.

A Roma amb Amor
La pel·lícula, dirigida per Woody Allen i interpretada per ell mateix i per Alec Baldwin, Roberto Benigni i Penélope Cruz, té la ciutat de Roma com a escenari comú de quatre històries independents. En la primera, un matrimoni americà viatja a Itàlia per conèixer la família del promès de la seva filla. En la segona, un italià és confós amb un actor de cine. En la tercera, un arquitecte americà visita Roma amb els amics i, en la quarta, una parella que s’acaba de casar va a visitar uns familiars i es perden per la ciutat.

Mata’ls suaument
La pel·lícula està interpretada per Brad Pitt, Scoot McNairy i Ray Liotta. La direcció i el guió són d'Andrew Dominik, i està basada en la novel·la de George V. Higgins. Tres criminals que acaben de sortir de la presó cometen un atracament durant una partida de cartes controlada per la màfia.

Ambdues pel·lícules es podran veure a Cinesa Parc Vallès. El film de Woody Allen es projectarà a la sala 12 a les 17.05 / 19.50 / 22.15 / 00.40 hores; mentre que la protagonitzada per Brad Pitt serà a la sala 11 a les 16.45 / 19.15 / 21.25 / 23.40 hores.