Gimnàstic Terrassa rep material del CAR Sant Cugat

El Centre d'Alt Rendiment cedeix articles a la Federació Catalana per per diversos club catalans de tecnificació

per La torre del Palau, 18 de setembre de 2012 a les 15:25 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de setembre de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els clubs que van rebre material del CAR a través de la Federació. Foto: Jordi Estruch

El CAR de Sant Cugat cedeix material de gimnàstica artística a la Federació Catalana per als clubs catalans de tecnificació. El secretari general de l'Esport i president del Consell d'Administració del CAR, Ivan Tibau, van presidir l'acte de cessió de material de gimnàstica artística de les antigues sales del CAR de Sant Cugat a la Federació Catalana de Gimnàstica per tal que es distribuís entre els seus clubs de tecnificació.


El material procedeix de les antigues sales de gimnàstica artística masculina i femenina del centre que han donat pas als nous espais, més moderns i millor equipats, de gimnàstica del mòdul esportiu estrenat el mes de gener passat.

L'import del material cedit és de més de 50.000 euros i inclou elements com cavalls de salt, cavalls amb arc, barres fixes, paralel·les, trampolins, matalassos i pistes, entre d’altres. Els clubs beneficiaris d'aquest material són el Club Gimnàstic Terrassa, l'Escola Gimnàstica del Bages, Club Gimnàstica Artística Rubí, Club Gimnàstic Osona, Club Gimnàs Llenas, Club Gimnàstica Artística Les Moreres, Club Gimnàstica Artística L'Hospitalet, Club Gimnàs Molins de Rei i el Club Gimnàstic Sant Boi.


Ivan Tibau va explicar que la cessió d'aquest material "és una bona injecció pels clubs" i que l'objectiu d'aquesta acció és rendibilitzar un material perquè "sigui útil per a la preparació dels vostres esportistes". El secretari general de l'Esport ha aprofitat per agrair la tasca dels clubs, perquè "formeu esportistes però també persones en els valors que només dóna l'esport".

Per la seva banda, Xavier March va agraïr la cessió i va afirmar que aquest material ajudarà els clubs catalans "a millorar les seves instal·lacions, ja que molts d'ells van mancats de molts elements que són bàsics per treballar en les millors condicions".

 

Participació