Matadepera posa bona nota a les activitats de Festa Major

El regidor d'Esports, Quico Sala, destaca les més de 1.800 persones van participar en els esdeveniments esportius organitzats

A.P.
18 de setembre del 2012
Sortida de la cursa infantil.
Sortida de la cursa infantil. | Q.S.
Sortida de la cursa infantil. Foto: Q.S.

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Matadepera ha fer balanç de les activitats esportives de la Festa Major del poble, en les quals destaca la participació i l'impuls, que "ha sobrepassat amb escreix la implicació de particulars i entitats respecte d’altres anys".

Segons l'Ajuntament, prop de dos mil esportistes han pres part en la desena de convocatòries, i a l’espera de la tradicional Ronda de Matadepera, el proper dia 30, la participació ha estat en alguns actes, multitudinària: billar, frontó, futbol, futbol sala, golf, hockey sala, petanca, ciclisme BTT i la cursa popular han estat les modalitats esportives que han tingut lloc i que han estat organitzades per la Regidoria d’Esports i les entitats o clubs del poble.

El regidor Quico Sala qualifica els actes esportius de Festa Major com a "tot un èxit, i això gràcies a la col·laboració dels matadeperencs que amb ganes de fer poble, o els que han vingut de fora per prendre'n part, ho han fet possible".

Les competicions de futbol sala han tingut 196 participants; la de golf, 83; les miniolimpíades, 50; la petanca, 32; la cursa popular, prop d'un miler; el ciclisme BTT, 103; el billar, 12; el frontó, 16; el futbol, 80, i l'hoquei sala, 240. En total, doncs, hi ha hagut un total d'uns 1.812 participants.

El regidor d'Esports, Quico Sala, felicita "tots els jugadors i jugadores, però també els àrbitres i tècnics pel magnific comportament en aquestes dues setmana de competició, on s’han barrejat nois i noies, petits i grans, experts i novells, i on s’ha demostrat, un cop més, que tothom hi pot participar".