Matadepera posa bona nota a les activitats de Festa Major

El regidor d'Esports, Quico Sala, destaca les més de 1.800 persones van participar en els esdeveniments esportius organitzats

per A.P., 18 de setembre de 2012 a les 13:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de setembre de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Sortida de la cursa infantil. Foto: Q.S.

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Matadepera ha fer balanç de les activitats esportives de la Festa Major del poble, en les quals destaca la participació i l'impuls, que "ha sobrepassat amb escreix la implicació de particulars i entitats respecte d’altres anys".


Segons l'Ajuntament, prop de dos mil esportistes han pres part en la desena de convocatòries, i a l’espera de la tradicional Ronda de Matadepera, el proper dia 30, la participació ha estat en alguns actes, multitudinària: billar, frontó, futbol, futbol sala, golf, hockey sala, petanca, ciclisme BTT i la cursa popular han estat les modalitats esportives que han tingut lloc i que han estat organitzades per la Regidoria d’Esports i les entitats o clubs del poble.

El regidor Quico Sala qualifica els actes esportius de Festa Major com a "tot un èxit, i això gràcies a la col·laboració dels matadeperencs que amb ganes de fer poble, o els que han vingut de fora per prendre'n part, ho han fet possible".


Les competicions de futbol sala han tingut 196 participants; la de golf, 83; les miniolimpíades, 50; la petanca, 32; la cursa popular, prop d'un miler; el ciclisme BTT, 103; el billar, 12; el frontó, 16; el futbol, 80, i l'hoquei sala, 240. En total, doncs, hi ha hagut un total d'uns 1.812 participants.

El regidor d'Esports, Quico Sala, felicita "tots els jugadors i jugadores, però també els àrbitres i tècnics pel magnific comportament en aquestes dues setmana de competició, on s’han barrejat nois i noies, petits i grans, experts i novells, i on s’ha demostrat, un cop més, que tothom hi pot participar".  

 

Participació