L'obra de Jordi Pintó, al Punt d'Art

Redacció
15 de setembre del 2012
EL primer dia de la resta de la meva vida, un dels quadres de Jordi Pintó
EL primer dia de la resta de la meva vida, un dels quadres de Jordi Pintó

"El primer dia de la resta de la meva vida", un dels quadres de Jordi Pintó.

La galeria Punt d'Art (carrer Volta, número 12) inaugurarà aquest dissabte, a les 19.30 hores, l'exposició de l'artista Jordi Pintó (Cardona, 1968). Un món fantàstic ple d'imaginació, ironia, il·lusió i humor és l'univers del qual formen part la vintena d'obres que es presenten sota el títol "Lliure-Ment" i que amb aquest nom vol indicar-nos com ha d'estar predisposada la nostra ment per observar la seva obra.

"Alegra, desenfadada i un xic infantil", és segurament la primera impressió que té l'observador de l'obra d'aquest artista, però des de la galeria asseguren que "darrere de cada pintura amb una cromàtica i unes formes minuciosament elaborades, amaga un missatge i títol coherent per a cada quadre que ens convida a un detallat anàlisi".

Jordi Pintó ha anat sintetitzant la realitat fins arribar a quelcom "simbòlic i intuïtiu amb influències del constructivisme, fauvisme, estructuralisme, cubisme, i evidentment, art naïf". Amb un currículum ple de mencions, premis i exposicions individuals, té obra a importants col·leccions i museus. La seva darrera creació es podrà apreciar del dia 15 de setembre al 18 d'octubre a aquesta galeria de la nostra ciutat.