La Torre recorda el canvi de Tarrasa a Terrassa i les riuades

El diari torna dissabte als quioscs de la ciutat i de la comarca

per La Torre, 16 de setembre de 2012 a les 07:07 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de setembre de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


L'edició en paper de La Torre torna aquest dilluns al carrer farcida de reportatges i notícies d'actualitat. En la secció de societat es fa una repassada als símbols que encara mantenen l'antic Tarrasa, s'inclou una entrevista sucosa amb el conseller Lluís Recoder i es dediquen 4 pàgines a les riuades de 1962 -a més de la gran foto central-. També es recorda que la darrera edició de dilluns de La Torre, atès que ara sortirà al carrer tots els dissabtes i s'afegeix el tradicional reguitzell de successos de la setmana.


A Economia es fa una comparativa entre l'activitat comercial de les rambles de Terrassa i de Sabadell,  mentre a comarca es parla de la recuperació de l'aixecada a mà del Pi de Sant Sebastià i del control dels sorolls nocturns a Viladecavalls. Jaume Rodó, ex alcalde d'Ullastrell, és entrevistat. A Cultura es parla de l'espectacle al Centre Cultural on es cantaran peces mítiques de Mecano.

 

Participació