La FAVT agraeix la rebaixa de les tarifes de l'Hospital

La Federació de Veïns de Terrassa, descontenta per la manera en què s'han minimitzat les seves negociacions amb el Consorci i per haver-se assabentat de la reducció per la premsa

Redacció
14 de setembre del 2012
L'Ajuntament vol que el CST es replantegi les tarifes d'aparcament
L'Ajuntament vol que el CST es replantegi les tarifes d'aparcament | Cedida

La Federació d'Associacions de Veïns de Terrassa (FAVT) ha emès un comunicat en què manifesta el seu "malestar" perquè s'ha assabentat per la premsa de la baixada de tarifes del pàrquing de l'Hospital de Terrassa. L'entitat manifesta que es va reunir el passat mes de maig amb l'Ajuntament i el Consorci Sanitari de Terrassa (CST) i va sol·licitar "una revisió" de les taxes en considerar-les "abusives" pels usuaris.

La FAVT diu que va presentar vàries propostes per tal de "minimitzar l'impacte econòmic sobre aquests usuaris" i que fins ara i gràcies a tercers no ha tingut coneixement que el Consorci ha reduït les tarifes de l'aparcament "atenent part de les nostres peticions i fruit de les negociacions que vam realitzar amb ells". A més, critiquen que no se'ls hagi comunicat oficialment ni se'ls hagi convocat en una reunió per tractar el tema, el que ha suposat que sembli que tot plegat hagi estat "una decisió unilateral" del Consorci.

Malgrat tot valoren "positivament" la reducció de les taxes atès que beneficia als usuaris alhora que manifesten que "continuarem treballant per millorar els serveis soci sanitaris dels Terrassencs i els accessos a l'Hospital de Terrassa".