Set autocars plens de terrassencs ja són a Barcelona per fer pinya

El punt de trobada és Passeig de Gràcia amb Pau Claris, la tornada serà a les deu de la nit

Lluïsa Tarrida
11 de setembre del 2012
Alguns dels manifestants, a punt d'entrar als autocars
Alguns dels manifestants, a punt d'entrar als autocars | L.T.
Alguns dels manifestants, a punt d'entrar als autocars Foto: L.T.

Els autocars plens de terrassencs que aquest migdia han sortit des de l'estació de la Rambleta del Pare Alegre han arribat a Barcelona. L'objectiu és donar suport a la manifestació de la Diada que es farà aquest dimarts a la tarda. L'àmplia comitiva està baixant Pau Claris enmig d'un gran enrenou.

Els grups, formats per gent de totes les edats, s'han endut senyeres i estelades. Una nombrosa delegació del moviment Terrassa per la Independència duia samarretes blaves. Ni la calor ha fet rebaixar la il·lusió de gent com la Maria Teresa Claret, que s'ha apuntat a la manifestació "perquè ja n'hi ha prou, és una qüestió de convicció. He decidit agafar l'autocar perquè el meu marit treballa. La idea era anar-hi sola però m'hi he trobat uns amics". Lamenta no haver pogut assistir a l'ofrena del migdia a Barcelona "perquè hauria viscut l'ambient" i apunta que l'autocar "dóna més comoditat".

El full de ruta ja està definit: el punt de trobada dels terrassencs és el Passeig de Gràcia amb Pau Claris mentre que el viatge de tornada cap a Terrassa es farà a les deu de la nit. Els vehicles sortiran des del mateix lloc on hagin deixat els manifestants a la tarda.