Mapa que geolocaliza les piulades de la Diada

per La torre del Palau , 11 de setembre de 2012 a les 12:14 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de setembre de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


En motiu de la La Diada Nacional de Catalunya, han aparegut diferents iniciatives que utilitzen la xarxa per a mostrar-nos informació relacionada amb la diada. És el cas del projecte Geopiul.eu. En aquest cas podem veure el Mapa de la Diada Nacional de Catalunya a Twitter on hi veuràs les piulades que es fan des de Catalunya i que tenen certes paraules clau relacionades amb la Diada o la Independència. Aquestes piulades apareixen, a temps real, en el moment en que un usuari fa pública la seva piulada a Twitter.


Les piulades que inclouen paraules explícitament independentistes (com independència o estelada) apareixen al mapa amb una estelada i la resta amb una senyera. A la part superior pots veure el recompte de piulades geolocalitzades capturades des del 9 de Setembre de 2012 a les 00:00.

Per a que les piulades apareguin al mapa, cal fer-ho des de Catalunya, tenir el GPS del dispositiu mòbil activat i configurar el compte de ©Twitter per a que comparteixi la ubicació de les piulades.


Darrere geopiul.eu hi ha Marc Compte.

 

 

Arxivat a:
Marxa 11S
Participació