Desenes de persones fan cua per comprar una estelada a Terrassa

A La Casa de les Boines continuava el racionament i els que esperaven per fer-se amb una bandera independentista arribaven fins a la porta de la catedral del Sant Esperit

A.P.
10 de setembre del 2012
La cua a La Casa de les Boines a les cinc de la tarda.
La cua a La Casa de les Boines a les cinc de la tarda. | Albert Prieto
La cua a La Casa de les Boines a les cinc de la tarda. Foto: Albert Prieto

El "boom" de la venda de senyeres estelades a Terrassa s'accentua a poques hores de la Diada de l'Onze de setembre. L'estelada blava és la més demanada de cara a la Marxa cap a la Independència d'aquest dimarts, encara que també se'n venen Senyeres, de les quals encara hi ha estoc.

A La Casa de les Boines, al carrer de l'Església, més d'un centenar de persones han fet cua aquesta tarda amb la intenció d'adquirir una estelada. En els darrers dies s'havien esgotat i a les 5 l'històric establiment obria amb una nova remesa, amb les previsions que s'esgotessin ràpidament.

Els primers de la cua han començat a arribar cap a les 4 de la tarda, i quan aixecaven la persiana les persones que esperaven al carrer de l'Església eren ja més de 50. En un quart d'hora la cua gairebé s'ha doblat i quasi arribava a les cent persones, que arribaven a la porta de la catedral del Sant Esperit. El racionament d'estelades continuava vigent a la botiga, i només permetia comprar-ne una per persona.

També les JERC, que han venut estelades durant el matí a la Casa del Poble del carrer Cremat, han exhaurit les existències en pocs minuts.