ICV de Terrassa reclama «llibertat, autoderminació i justícia social»

Els ecosocialistes aniran a la manifestació de l'Onze de Setembre a Barcelona

La Torre
09 de setembre del 2012
Amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, ICV de Terrassa assistirà a la manifestació de l'Onze de setembre convocada per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC). Així mateix, la formació ha confirmat que participarà als actes commemoratius de la Diada a Terrassa i a la tradicional ofrena floral d'entitats i organitzacions socials terrassenques organitzada per l'AVV del barri de Vallparadís i l'Ajuntament.

ICV, conjuntament amb EUiA, participarà a la manifestació amb el lema: "Pel dret a decidir davant l'Estat i els mercats. No a les retallades de Mas i Rajoy". Els ecosocialistes consideren que "aquesta manifestació té com objectiu reclamar la independència de Catalunya, serà també un espai per molta gent per expressar el seu rebuig davant el procés de rencentralització de l’Estat, de la mateixa manera que el 10J va anar més enllà del rebuig de la sentència del TC i de la defensa de l'Estatut".

ICV com a punt de trobada de federalistes i independentistes manifesta que des de la defensa del dret a l'autoderminació hi participarà per defensar la sobirania davant dels mercats i de l'Estat. Així mateix ICV de Terrassa ha elaborat i està fent difusió d'un Manifest amb motiu de la Diada Nacional que reclama "més llibertat per la nostra nació, referma el dret a l’autodeterminació i reclama més justícia social al nostre país".

Per tot això ICV fa una crida a la ciutadania de Terrassa i de tot Catalunya a participar en la manifestació convocada per: la llibertat, l'autodeterminació i per la solidaritat i la justícia social.