Havaneres i bon menjar per celebrar l'Onze de Setembre a Rellinars

Malgrat no tenir delegació local de l'ANC el municipi ha omplert dos autocars per participar en la manifestació de dimarts

Redacció
10 de setembre del 2012
La Diada s'iniciarà a Rellinars al Casal de Cultura "L'Escola" amb un dinar que farà història. A les 14 hores, els comensals seran rebuts amb un menú que inclourà amanida verda, paella, botifarra amb patates o verdures, pasta fullada i begudes. Tot un banquet que pot comptar amb la presència de més de 100 persones. Els tiquets (a 25 euros) es poden adquirir a la Botiga i a l'Ajuntament.

I amb la panxa plena serà el moment per escoltar la cantada d'havaneres que anirà a càrrec del grup Port Bo amb el corresponent rom cremat. L'espectacle es podrà veure al mateix Casal i serà a partir de les 17 hores. L'entrada serà gratuïta per a tothom.
D'altra banda, el poble va viure recentment de la Marxa cap a la Independència que aquest estiu recorre tots els pobles de Catalunya. El Consitori quasi al complert (hi faltava el regidor del PSC) va rebre als representants de l'ANC. Com a tots els pobles per on passa la Marxa es va llegir el Manifest, que l'alcalde Albert Ferrer va subscriure.

L'Ajuntament es va adherir fa uns mesos a l'Associació de Municipis per la
Independència, però el municipi encara no te una delegació local de l'ANC. Arrel del pas de la marxa s'han donat a conèixer les activitats i objectius de l'Assemblea i ja hi ha un grup de persones interessades en impulsar la constitució de l'Assemblea local. El que tenen molt clar a Rellinars és que tothom ha d'anar a Barcelona l'onze de Setembre. Hores d'ara ja tenen reserves de places per omplir dos autocars.