La Torre, al quiosc amb tota la informació sobre l'11S de dimarts

A Terrassa s'han esgotat les estelades

per La Torre, 8 de setembre de 2012 a les 11:29 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de setembre de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


La Torre arriba el dilluns al quiosc amb una àmplia informació sobre la presència terrassenca a la Diada de l'11S a Barcelona, una entrevista a l'argentina Sofía Maccari que va lluir una estelada als Jocs Olímpics de Londres. Les senyeres amb l'estrella, blava o vermella, s'han esgotat.


A les pàgines de ciutat es dediquen espais a la riuada de 1962 i el debat organitzat per La Torre sobre el futur de la Rambla -dimecres 19 de setembre-. A comarca, es repassen les activitats de tots els pobles amb motiu de l'Onze de Setembre, es fa ressò del polèmic ple de Rellinars on els regidors de l'oposició es van tancar durant unes hores i de la decisió dels partirs que no governen a Viladecavalls de portat l'alcalde davant de la Justícia per presumta prevaricació.

A cultura s'aborda la gran exposició de fotògrafs al Centre Cultural d'Unnim i les properes actuacions musicals de les Terrasses d'Estiu. A Esport, el TerrassaFC centra la informació.

 

Participació