Rodríguez: «L'equip de govern de Viladecavalls no té res a amagar»

L'alcalde es defensa de les acusacions llançades pels grups de l'oposició i titlla "d'irresponsabilitat" haver posat una querella

Lluïsa Tarrida
07 de setembre del 2012
L'alcalde de Viladecavalls es referma en la presentació de la querella contra Vega, Florido i Faure
L'alcalde de Viladecavalls es referma en la presentació de la querella contra Vega, Florido i Faure | C.B.
L'alcalde de Viladecavalls Foto: C.B.

Davant la denúncia per part dels portaveus de l'oposició a Fiscalia per pressumptes "irregularitat" en l'atorgament d'un concurs de càtering per a menjadors escolars, l'equip de govern no s'ha quedat de braços creuats i ha volgut donar la seva versió. "El Govern de Viladecavalls i jo personalment estem molt tranquils. Volem ressaltar que cap de les quatre empreses que també van participar en el concurs va decidir impugnar-lo, i ells sí que tenen dret a fer-ho perquè són part implicada, no com els regidors de l'oposició", ha manifestat Carles Rodríguez.

L'alcalde s'ha mostrat contundent a l'hora de condemnar aquesta acció, sobretot perquè "està liderada per una persona imputada per càrrecs més gruixuts i que no mereix cap tipus de credibilitat", ha dit referint-se al regidor Francisco Vega. En aquest mateix sentit, Rodríguez ha lamentat que la resta de portaveus s'hagin afegit en aquesta demanda. "A diferència del que feia ell, que tot ho feia a dit, nosaltres sí que fem concursos per adjudicar obres i serveis", ha dit.

L'alcalde de Viladecavalls ha sentenciat que "ens sap greu aquesta irresponsabilitat per part de l'oposició, perquè nosaltres no tenim res a amagar, ho fem tot seguint les lleis, i no podem posar en dubte l'empresa que s'ha endut el concurs perquè complia tots els criteris que marcaven les bases. A mi em sembla, que l'oposició està fent de pistolers sense rumb, disparant a tot allò que els sembla que es mou"