Joves per la Independència celebra el seu primer aniversari

Organitza un acte aquest dimarts a les 19 hores coincidint amb l'acte d'homenatge a Pere Brichfeus

Redacció
03 de setembre del 2012
Tal dia com avui del passat any 2011 naixia Joves per la Independència, les joventuts de Solidaritat Catalana. La formació manifesta que "els inicis són sempre durs i difícils, però el cert és hem sigut capaços de néixer, començar a caminar, superar els diferents obstacles del camí i anar creixent pas a pas".

Joves recorda tots als actes i denúncies que ha anat realitzant al llarg del seu primer any d'aniversari, entre les quals destaca el "suport al moviment cívic i social del #novullpagar" o "el no acatament de les sentències espanyoles contra la nostra llengua, fet que no representa cap novetat històrica sinó que ha sigut sempre una constant en el maltracte culturalment genocida que hem rebut d'Espanya".

Manifesten que "seguirem aportant el nostre granet de sorra en la lluita per la independència" i "aplegant a tot el jovent d'aquest país que avantposi la independència com a primeríssima prioritat per construir una Catalunya millor pel futur de tots els joves". Joves de SI vol celebrar el seu primer any de vida com toca, i per això convida a tothom aquest dimarts, a les 19 hores, als horts d'en Brichfeus (cal confirmar assistència a [email protected]) coincidint amb l'acte d'homenatge a Pere Brichfeus i la Marxa Unitària de Torxes.