La Torre torna dilluns als quioscos de Terrassa i comarca

El cap de setmana hi ha hagut un accident mortal a l'autopista C-58

per La Torre, 2 de setembre de 2012 a les 17:51 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de setembre de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


L'edició en paper de La Torre torna als quioscos aquest dilluns 3 de setembre, després de l'aturada de l'agost. El diari independent i català arriba farcit de notícies. A la secció de ciutat es destaca un reportatge sobre la desaparició d'empreses a Terrassa en els darrers cinc anys -gairebé 2.000- i un repàs històric als fets de setembre de 1713 -quan les tropes dels borbons van saquejar i incendiar la vila-. També es recorda la Marxa de Torxes del proper dimarts, els problemes del Banc de Sang i Teixits i un accident mortal del cap de setmana a l'autopista C-58.


A les pàgines d'economia es fa ressò de l'excés d'oferta dels polígons industrials i de les missions internacionals de la Cambra. La fotografia central és de la Baixada de vehicles sense motor de Matadepera, poble que ha celebrat la seva Festa Major. A les pàgins de comarca es recorda, a més, el ple extraordinari de Rellinars on l'oposició demanarà el cap del regidor de Medi Ambient.

A la secció d'espors s'inclou un reportatge sobre les escoles d'hoquei, el gran planter dels quatre clubs de la ciutat.

 

Participació