7 autocars de l'ANC cap a l'11s entre Matadepera, Rellinars i Vacarisses

Els membres de l'Assemblea Nacional de Catalunya esperen omplir un quart vehicle abans del dia 11 de setembre

per Joan Manel Oller, 2 de setembre de 2012 a les 13:54 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de setembre de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Matadeperencs de l'ANC Foto: ANC

La delegació territorial de l'ANC de Matadepera ha omplert ja tres autocars per anar el dia 11 a la Marxa cap a la Independència que se celebrarà a Barcelona. Les de Rellinars i Vacarisses ja van pel segon. Josep Ortega, un dels membres matadeperencs, apunta que possiblement se'n farà un quart si segueix el ritme de peticions. I el cert que els matadeperencs de l'Assemblea Nacional de Catalunya han treballat a tot drap els dies de la Festa Major, i la seva paradeta ha estat sempre plena.


El proper 7 de setembre la Marxa cap a la Independència s'aturarà a Matadepera. Es farà un acte protocol·lari a l'Ajuntament on ens rebrà l'alcaldessa. Es llegirà el Manifest de l'ANC i tot seguit tots els presents iniciarem la marxa a peu cap a Terrassa on donarem el relleu als companys terrassencs. Podrem acompanyar-los si volem fins al seu Ajuntament i després tornarem al poble en autocar.

Les estelades de l'ANC, exhauridesç

L'ANC de Matadepera demana voluntaris

«Els homes no poden ser, si no són lliures», Espriu al vídeo de l'11S

 

Participació