La manifestació de l'Onze de Setembre modifica el recorregut

La "creixent mobilització" de la societat civil catalana porten a l'ANC a fixar l'inici de la marxa de la Diada Nacional al Passeig de Gràcia

Jordi Palmer
30 d'agost del 2012
576_1284286050manifestaci_1
576_1284286050manifestaci_1 | Adrià Costa
Foto: Adrià Costa

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha modificat el recorregut de la Marxa de la Diada a Barcelona davant la previsió d'una assistència desbordant i ha fixat el nou punt de sortida al Passeig de Gràcia. L'ANC ha pres aquesta decisió després de constatar la "creixent mobilització" de la societat catalana. Amb aquest canvi, l'organització vol garantir al màxim la fluïdesa de la marxa.

La confluència entre el Passeig de Gràcia i la Gran Via serà el punt de partida, mentre que l'acte polític, que inicialment era previst al principi de tot, es traslladarà al final de la marxa, a l'Avinguda del Marquès d'Argentera, a tocar del Parc de la Ciutadella i a escasos metres del Parlament de Catalunya. L’hora d’inici de la marxa continua sent a les 18:00 hores.

L’elevat ritme de venda de bitllets per assistir-hi amb autocars i trens des de diversos punts del país i la creixent mobilització de la societat civil han estat determinants per a aquesta modificació del recorregut, i tot indica que es superaran amb escreix les previsions inicials d'assistència.