L'oposició de Rellinars força un Ple per intentar fer fora Josep Ribera

ERC+GIR considera que la barbacoa feta al domicili del regidor de Medi Ambient el juliol vulnera mesures legals de prevenció d'incendis

Carles Batalla
28 d'agost del 2012
El darrer Ple extraordinari de Rellinars va estar presidit per la tensió
El darrer Ple extraordinari de Rellinars va estar presidit per la tensió | C.B.
El proper Ple extraordinari de Rellinars es preveu tens Foto: C.B.

La famosa barbacoa feta al domicili del regidor de Medi Ambient de Rellinars, Josep Ribera, encara fumeja. ERC+GIR, ha forçat la convocatòria d'un Ple extraordinari, que se celebrarà el dimecres dia 5 de setembre, per demanar la dimissió de Ribera.

La coalició opositora creu que Ribera va incomplir el Reial Decret 64/1995 que estableix mesures de prevenció d'incendis forestals. De la seva banda, l'alcalde del municipi, Albert Ferrer, ho veu com una mesura per desgastar l'equip de govern, diu que el regidor ni tan sols era a casa seva el dia dels fets i confia que la iniciativa no tiri endavant.

Més temes candents
En el mateix Ple s'hi debatran altres temes polèmics com per exemple l'accés als espais exteriors de la pista poliesportiva (encara inacabada), la continuïtat de la persona que duu el servei de bar al local social d'El Planet o el compliment de la Llei de Protecció de Dades de Caràcter Personal al poble.