Full de ruta de la Marxa cap a la Independència a Terrassa

per La Torre , 28 d'agost de 2012 a les 17:08 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 d'agost de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Imatge del cartell de la Marxa cap a la Independència a Terrassa Foto: La Torre

Tot lligat i ben planificat. La Marxa cap a la Independència a Terrassa, que es farà entre el divendres 7 i el dissabte 8 de setembre, ha fet públic el cartell i el timming d'activitats. Amb el lema "Catalunya, nou estat d'Europa", el recorregut s'iniciarà el divendres a les set de la tarda a la Plaça de l'Aigua i passarà pels següents punts: carretera Matadepera-antic pas a nivell-Renfe-pont CAP Rambla-Portal de Sant Roc-Plaça Vella i Raval de Montserrat, on s'hi llegirà el manifest a les vuit del vespre.


La lectura anirà a càrrec de l'escriptora Sílvia Alcàntara i dels actors Marisa Josa i Jaume Bernet i comptarà amb la intervenció del sociòleg Salvador Cardús.

Pel que fa al dissabte dia 8, durant el matí està prevista una bicicletada pels barris amb sortida a la Plaça Nova (nou del matí) i arribada a la Plaça Vella (dos quarts d'una del migdia). Com a final de festa, concert a les nou del vespre al Parc de Vallparadís, on hi actuaran el grup de gralles 2.0 Els Laietans (compten amb el terrassenc Roger Aulet) i Mi q uel del Roig.
 

 

Participació