Els veïns de la Plaça Catalunya, molestos amb els serveis municipals

L'Associació lamenta "la deixadesa" de l'Ajuntament davant dels actes d'incivisme que continua patint aquest estiu la plaça

Redacció
20 d'agost del 2012
L'arbre trencat per un acte d'incivisme a la plaça de Catalunya
L'arbre trencat per un acte d'incivisme a la plaça de Catalunya
L'arbre trencat per un acte d'incivisme a la plaça de Catalunya

Des de l'Associació de Veïns de la Plaça Catalunya Escola Industrial es continua lamentant els actes d'incivisme que el lloc pateix. Aquesta vegada però, la queixa s'ha fet extensiva a "la deixadesa dels serveis municipals" davant dels nombrosos casos d'incivisme que "vénen succeïnt durant tot l'estiu" a la plaça de Catalunya.

Un dels últims casos va ser el passat 15 d'agost, quan els veïns van veure com un arbre havia estat tirat a terra. Segons l'associació, es va avisar la Policia Municipal "ja que en ser festiu, manteniment urbà no treballava. La nostra sorpresa va ser que es van limitar a deixar l'arbre al darrere d'un banc de la plaça, suposadament perquè el dia 16 avisessin a manteniment urbà i se l'enduguessin". A més, com manifesten els veïns, l'arbre havia quedat tot estellat en el sòl de la plaça "i això ocasionava perill per a les persones que hi passegen, especialment pels més petits".

Juan Diaz, secretari de l'associació, veient que el dia 16 "no s'havia produït cap moviment, vaig trucar Manteniment Urbà per denunciar el fet". Segons ell, però, aquest cap de setmana res ha canviat, l'arbre segueix al mateix lloc, esperant que algú el recolli. "Afortunadament, no tenim constància que hi hagi hagut cap accident".

Des de l'associació critiquen que "atès que a la nostra ciutat aparentment un dels partits que ens governen es fa cridar 'els verds', els demanaríem una mica més de sensibilitat envers la nostra descurada Plaça de Catalunya".