Obres de millora al Metro del Vallès

Entre l'estació de Provença i Sarrià hi haurà un servei d'autobús substitutori alternatiu que realitzarà les mateixes parades que el tren

La Torre
23 d'agost del 2012
Els passatgers esperen el tren a l'andana de l'estació de Provença
Els passatgers esperen el tren a l'andana de l'estació de Provença | ACN
L'estació de Provença, una de les afectades per les obres. Foto: ACN

El servei de trens de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya es modificarà els propers divendres, dissabte i diumenge, dies 24, 25 i 26 d'agost, per realitzar treballs de millora en diferents punts de la zona urbana del Metro del Vallès. FGC ha decidit concentrar diferents tasques de manteniment en aquest tres dies per minimitzar les molèsties als clients, entre els quals nombrosos terrassencs que utilitzen els Ferrocarrils.

Concretament, els treballs que es realitzaran seran la renovació de dues diagonals que permeten el canvi de via a les estacions de Gràcia i de La Bonanova, el formigonat de l'andana de la via 2 de l'estació de Muntaner i el formigonat del desviament número 5 d'accés a la nova via 3 de l'estació de Gràcia, sentit Avinguda del Tibidabo.

D'aquesta manera, el servei de trens entre els dies 24 i 26 d’agost quedarà de la següent manera: Entre l'estació de Provença i Sarrià hi haurà un servei d'autobús substitutori alternatiu que realitzarà les mateixes parades que el tren, és a dir Provença, Gràcia, Sant Gervasi, Muntaner, La Bonanova, Les Tres Torres i Sarrià. Hi haurà trens llançadora cada 10 minuts uniran les estacions de Plaça Catalunya i Provença. A partir de l'estació de Sarrià i fins a Sabadell o Terrassa, el servei funcionarà amb tota normalitat, amb les circulacions amb els seus horaris habituals.
Pel que fa a la línia L7 (Av. Tibidabo), disposarà de trens llançadora que uniran les estacions de Pl. Molina i Av. Tibidabo com també tindrà trens llançadora la línia L6 (Reina Elisenda) que uniran les estacions de Sarrià i Reina Elisenda.