Iván Pérez diu adéu amb un gol

Els homes de Rafa Aguilar perden amb Hongria (8-14) i acaben sisens als Jocs de Londres

Redacció
12 d'agost del 2012
Iván Pérez s'ha acomiadat del waterpolo amb un gol a Londres 2012
Iván Pérez s'ha acomiadat del waterpolo amb un gol a Londres 2012 | La Torre
Iván Pérez s'ha acomiadat del waterpolo amb un gol a Londres 2012 Foto: La Torre

La selecció estatal masculina de waterpolo ha acabat la seva participació als Jocs de Londres amb una derrota contra Hongria (8-14) que l'ha deixat en sisena posició, la mateixa que va obtenir a Atenas el 2004.

El conjunt dirigit pel terrassenc Rafa Aguilar s'ha vist superat pel rival en un matx amb connotacions emotives. Iván Pérez ha dit adéu al waterpolo amb el consol d'haver pogut marcar un últim gol en una cita olímpica, que ha també ha estat el darrer de l'equip en aquests Jocs. Després del matx, els seus companys li han fet una rotllana al mig de la piscina en senyal d'homenatge i agraïment. El boia terrassenc no ha pogut reprimir les llàgrimes.

Dins de l'aigua, un parcial d'1 a 4 ha desequilibrat la balança des del principi. Hongria ha marxat al descans amb quatre gols de renda (3-7) i ha seguit ampliant l'avantatge en la segona meitat. L'únic al·licient per als homes de Rafa Aguilar era veure si Iván Pérez podia perforar la xarxa contrària per última vegada i, després de molts intents i d'un pal, ho ha pogut aconseguir.