Els homes de Rafa Aguilar lluitaran pel cinquè lloc

10 d'agost del 2012
Espanya ha guanyat als EUA

Espanya ha guanyat els EUA. Foto: RFEN

La selecció estatal de waterpolo s'ha refet de la derrota amb Montenegro davant dels Estats Units (8 a 7) i lluitarà per un cinquè lloc. Serà aquest diumenge a partir de les 12.40 hores (hora d'aquí). Els homes de Rafa Aguilar han estat més fins en atac i més agressius en defensa per la qual cosa han aconseguit firmar un contundent parcial de 3 a 0 només començar. Al descans, el resultat era de 2 a 5.

La reacció nordamericana no ha trigat, i a la segona part han retallat distàncies fins a col·locar el marcador en un ajustat 4 a 5. El terrassenc Ivan Pérez ha posat el 4 a 6 i ha donat una mica d'aire al combinat espanyol. Tot i que Bailey ha aconseguit el 7 a 8 a 20 segons del final, la por no s'ha apoderat de la selecció estatal i ha sabut mantenir l'avantatge. Així doncs, Espanya jugarà pel cinquè lloc i ho farà amb el guanyador de l'Hongria-Austràlia, que es disputarà a partir de les 19.30 hores d'avui divendres.