Ca n'Anglada-Cicles Morenito guanya a Vila-Seca

Redacció
11 d'agost del 2012
El terrassenc Adrià González i Ivan Martell (PC Nicky's) en l'esprint en cursa Infantil de 1r any.
El terrassenc Adrià González i Ivan Martell (PC Nicky's) en l'esprint en cursa Infantil de 1r any.
 
El terrassenc Adrià González i Ivan Martell (PC Nicky's) en l'esprint en cursa Infantil de 1r any.

Nova cursa de la Copa Catalana de ciclisme infantil, aquesta vegada a la localitat tarraconina de Vila-Seca. La prova organitzada pel club CC. Vila-Seca va comptar amb cinc curses. Benjamins, principiants, alevins i finalment dues d'infantils. La competició va veure reduïda la seva participació respecte d'altres curses del calendari. Malgrat això va comptar amb corredors procedents de l'Aragó. Entre els equips participants hi havia els terrassencs CC Ca n'Anglada-Cicles Morenito.

A benjamins, Sergi Montserrate (C. Morenito) va encapçalar la cursa de principi a fi. La seva companya Marta Vilanova va ser tercera i 1a en dones, d'un total de set participants. En principiants, Abel Gordillo (UC Vilanova) va obtenir la victòria per davant d'Oscar Rota (C.Morenito). Wolphenson Villarroya (Cicles Morenito) va obtenir una boníssima quarta plaça d'un total d'onze participants classificats. Wolphenson és un any més jove que la majoria de corredors de la categoria i tot i així va estar molt ben posicionat.

La cursa d'alevins va ser disputada per un total de disset participants. Sis de primer any i onze de segon any. La competició va ser guanyada després de marxar en solitari per Pau Vilanova (C.Morenito). El corredor també del CC Ca n'Anglada Raúl Sebastianes va ser segon en treure uns segons el seu pilot perseguidor, pilot que va encapçalar Pol Montserrate (C Morenito) per davant d'Isaac Vilarrassa (CC Olot) i Jose González (C. Morenito). La cursa va comptar amb la presència dels dos primers classificats del calendari aragonès, que van finalitzar en sisena i setena posició. Marc Ramírez (C Morenito) va acabar onzè. Pol Montserrate (C. Morenito) qui va acabar en tercera posició final, va ser el primer classificat dels alevins de primer any, ja que la cursa es va dividir en dues a l'entrega dels premis.

Quant a infantils de 1r. la cursa va ser a dotze voltes amb tres esprints puntuables cada quatre i un total de catorze participants. Adrià Gonzàlez (C. Morenito) va acabar la seva millor competició de la temporada en cinquè lloc, no tant per la posició com per la forma d'assolir-la, disputant els esprints i assolint tres punts en el primer d'ells. El seu company Raúl Rota va finalitzar amb un punt en realitzar l'esprint final d'arribada del pilot i fou el 7è. El terrassenc Alex Ramírez va acabar 13è. I a infantils de segon any, amb una cursa a 18 voltes, Rubén Montero va ser l'únic participant de Cicles Morenito, finalitzant en novena plaça. I per equips triomf, el CC ca n'Anglada-Cicles Morenito va ser el clar triomfador.