La xarxa de biblioteques de Terrassa opta als premis Bloc Catalunya 2012

El concurs, organitzat per l'associació STIC.CAT, s'adreça a tots aquells espais virtuals que promouen l'ús del català

Redacció
09 d'agost del 2012
Una imatge de la Biblioteca Central de Terrassa
Una imatge de la Biblioteca Central de Terrassa | La Torre
Una imatge de la Biblioteca Central de Terrassa Foto: La Torre

La xarxa de biblioteques municipals de Terrassa (BCT Xarxa) ha presentat el seu bloc als Premis Blocs Catalunya 2012. El concurs, organitzat per l'associació STIC.CAT, es dirigeix a tots aquells espais virtuals presents a la xarxa que promouen l'ús del català.
 
El bloc de la BCT Xarxa, anomenat biTer
, participa a la categoria de bloc corporatiu, que inclou aquells que són realitzats per una organització, institució o entitat que parlen sobre la pròpia organització o dels serveis i activitats que ofereixen.
 
El biTer, que ha renovat recentment el seu disseny i presentació, informa de les activitats que es fan a les biblioteques municipals, recomana lectures, presenta cada mes un enigma per resoldre i inclou una secció de foment de la lectura per a famílies amb infants menors de tres anys.
 
El període de votació va començar el 25 de juny i finalitzarà el 10 de setembre. Les bases del concurs les podeu consultar a http://www.stic.cat/bases-dels-premis-blocs-catalunya-2012/ i la pàgina de les votacions és a http://www.stic.cat/panell/vota.php