Dibuixos animats amb segell terrassenc

Neptuno Films, instal·lada al Parc Audiovisual, acorda la pre-venda de la sèrie "Rupert i Sam" a una dotzena de països de tot el món

Redacció
09 d'agost del 2012
Alguns dels dibuixos animats de Neptuno Films
Alguns dels dibuixos animats de Neptuno Films | La Torre
Alguns dels dibuixos animats de Neptuno Films Foto: La Torre

L'empresa Neptuno Films , instal·lada al Parc Audiovisual de Catalunya,  ha signat acords de pre-venda dels dibuixos animats 'Rupert i Sam' a una dotzena de països de tot el món.

La sèrie, que produeix Neptuno amb coproducció amb TV3, IB3 i Videographics 3D, ja ha estat adquirida per televisió i vídeo pels organismes de radiodifusió de Turquia, Índia, Indonèsia, Sri Lanka, així com Ucraïna, Sèrbia, Croàcia, Bòsnia i Hercegovina, Macedònia, Montenegro, Kosovo i Eslovènia.

L'animació en 3D d'aquesta sèrie gira al voltant de les aventures d'un aterratge forçós en el qual els personatges Rupert i Sam es troben tan perduts que ni tan sols saben en quin oceà s'han estavellat.

"És una notícia fantàstica per Neptuno Films i els nostres socis de producció, sobretot tenint en compte que estem entrant en el període de vacances", ha comentat Cristina Brandner, directora general de Neptuno Films. "Tots tenim molta fe en la bona acceptació que tindrà aquest producte, això s'està confirmant àmpliament amb l'interès demostrat per les cadenes per poder emetre la sèrie. Anunciarem diversos acords més significatius en el període previ a la MIPCOM (Fira mundial sobre continguts d'entreteniment), estem convençuts que 'Rupert i Sam' també seran una atracció per als compradors en l'esdeveniment d'aquest proper octubre".