Anglada: «Ningú de fora imposarà els seus costums a casa nostra»

El president de PXC, acompanyat pel delegat local Joaquim Rosique, visita Terrassa per donar suport a la família involucrada en el conflicte de Sant Llorenç

Redacció
09 d'agost del 2012
Josep Anglada no s'ha mossegat la llengua a Terrassa
Josep Anglada no s'ha mossegat la llengua a Terrassa | La Torre
Josep Anglada no s'ha mossegat la llengua a Terrassa Foto: La Torre

El president de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, ha passat aquest dimecres per Terrassa per solidaritzar-se amb dos membres d'una família que es van veure involucrats en una picabaralla amb membres de la comunitat musulmana a la plaça de la Font Freda de Sant Llorenç.

Acompanyat pel delegat local del partit, Joaquim Rosique, i un grup de simpatitzants, Anglada ha visitat la noia que va denunciar unes dones musulmanes per haver-la agredit mentre passejava el seu gos.

Veïns de Terrassa van presentar-se el passat al matí a la plaça amb els seus gossos amb solidaritat amb la família afectada. Tenen la intenció de repetir-ho durant tots els dissabtes al mati del mes d'agost.

El màxim responsable de de PxC no ha perdut l'oportunitat de deixar el seu segell personal. "A les places dels nostres barris sempre s'hi han passejat els gossos i no permetrem que ningú de fora, i menys els moros, imposi els seus costums a casa nostra". Anglada ha afegit que "el gos és el millor amic de l'home i qui entengui que és un animal impur i no permeti que un gos es passegi prop seu no té cabuda a la nostra societat perquè posa en perill la nostra convivència".

El secretari general de la formació, Robert Hernando, que també va ser a Terrassa el passat dimecres per iniciar-hi una campanya a peu de carrer , ha dit en el seu compte de Twitter que "el gos que segons els moros els va atacar és un labrador". Anglada fins i tot es va fer una fotografia amb aquest animal.

En una altra piulada, Hernando ha dit que en les properes eleccions autònomiques "hi haurà un partit moro. Ho havíem anunciat, hi van haver reunions amb l'imam de Terrassa". El secretari general de PxC cita una informació del portal somnoticia.cat segons la qual el partit musulmà Catalunya Òmnium es presentarà a les properes eleccoins al Parlament el 2014.