El ninotaire Miquel Ferreres i el vi Martialis

Vadevi.cat
03 d'agost del 2012
El xef del restaurant Capritx, Artur Martínez i el ninotaire Miquel Ferreres amb una copa de Martialis.
El xef del restaurant Capritx, Artur Martínez i el ninotaire Miquel Ferreres amb una copa de Martialis. | COMRàdio
El xef del Capritx, Artur Martínez i el ninotaire Miquel Ferreres amb una copa de Martialis. Foto: COMRàdio

El terrassenc Miquel Ferreres és el convidat al programa estiuenc de COMRàdio Dinem i en parlem, al restaurant Capritx de Terrassa, amb el xef Artur Martínez. Parlem de la feina de ninotaire de Ferreres mentre Martínez cuina un bacallà cuit amb oli de cendra de farigola i romaní servit amb pure d'all escalivat i flors d'all silvestre. Un plat sofisticat i visual malgrat el fort del ninotaire, segons explica ell mateix, són les truites de patates.

Més informació a Vadevi