El relleu masculí de 4x50m estils dóna la primera medalla al CN Terrassa

El quartet format per Jasinski, Faro, Puig i Ramos aconsegueix el bronze, i aquesta tarda set nedadors del club disputaran finals

A. Prieto
25 de juliol del 2012
El nedador Albert Puig.
El nedador Albert Puig. | La Torre
El nedador Albert Puig, un dels components del relleu que s'ha fet amb el bronze. Foto: La Torre

La primera medalla del CN Terrassa no s'ha fet esperar en el Campionat d'Espanya Absolut d'Estiu de Natació, que es celebra des d'avui i fins divendres a l'Àrea Olímpica de Terrassa. El relleu masculí de 4x50m estils ha aconseguit el bronze aquest dimecres al matí, en la primera sessió de la campetició. El quartet del Natació està format per Jakub Jasinski, Carles Faro, Albert Puig i Guillem Ramos i ha establert un temps d'1:44.04. El Mediterrani s'ha fet amb l'or i el Real Canoe ha finalitzat en segona posició.

En la final femenina de 4x50m estils, el CN Terrassa s'ha classificat en cinquena posició. El quartet format per Paula Zukowska, Sara Reyes, Carla Campo i Elisabeth Arpal ha completat el relleu en 2:00.69. El CN Sant Andreu ha pujat al primer graó del podi, seguit pel Metropole i el Santa Olaya.

Vuit finalistes locals aquesta tarda
D'altra banda, set representants del club egarenc competiran en finals A aquest dimecres a la tarda, en la segona sessió. En total, vuit places de finalista. Elisabeth Arpal i Paula Zukowska (200m estils femenins), Jakub Jasinski (200m estils masculins i 50m esquena masculins), Carla Campo (200m papallona femenins), Albert Puig i Carles Faro (200m papallona masculins) i Sara Reyes (200m braça femenins) són els nedadors classificats. La sessió començarà a dos quarts de sis de la tarda a la piscina de 50 metres de l'Àrea Olímpica.