Medicina integrativa al CAP de Matadepera

Entrarà en funcionament l'1 de setembre, s'ubicarà a la segona planta del centre i oferirà teràpies complementàries a les del Servei Català de la Salut

La Torre
25 de juliol del 2012
El CAP de Matadepera el mes de maig, abans de la reforma de la façana
El CAP de Matadepera el mes de maig, abans de la reforma de la façana | La Torre
El CAP de Matadepera el mes de maig, abans de la reforma de la façana Foto: La Torre

La segona planta del Centre d'Atenció Primària, ubicat a la Plaça de l'Ajuntament, obrirà les seves portes a partir de l'1 de setembre amb una important novetat: la incorporació de teràpies complementàries que no estan incloses en la cartera de serveis que ofereix el Servei Català de la Salut.

La doctora Dolors Garcia, impulsora d'aquesta iniciativa, descriu el projecte com "una oferta de teràpies d'interès per a la comunitat que, alhora, integra tant la medicina convencional com les teràpies complementàries que ens poden ajudar a viure amb més plenitud la nostra vida, i en un mateix espai".

Les teràpies que d'entrada s’oferiran seran: medicina estètica i de l'envelliment, acupuntura, medicina tradicional xinesa, teràpia manual energètica i fisioteràpia. Tots aquests serveis els duran a terme metges i professionals sanitaris amb una àmplia experiència en l'àmbit de la salut.
 
Tots els professionals que s'instal·laran a la segona planta del CAP obriran les portes de les seves consultes a partir de l'1 de setembre i atendran els dimarts i dijous a la tarda, amb cita prèvia. Per a més informació, es pot trucar al telèfon 93 7368773, de 9 a 20 hores, o bé, al CAP de Matadepera, de 15 a 20 hores.