Josep Salvador, d'Ullastrell, mor en un incendi

El jove treballava en les tasques d'extinció del foc que s'ha declarat aquest migdia

Lluïsa Tarrida
19 de juliol del 2012
Tasques d'extinció en l'incendi de Castellar.
Tasques d'extinció en l'incendi de Castellar. | Bombers
Tasques d'extinció en l'incendi de Castellar. Foto: Bombers

Aquest migdia, s'ha declarat un foc a Castellar del Vallès, prop de l'urbanització de Can Font. En les tasques d'extinció de l'incendi a més dels mitjans aeris i una vintena de dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat també hi han estat col·laboran diversos efectius de les ADF.

Entre aquests bombers voluntaris hi havia Josep Salvador Trilla, veí d'Ullastrell. Segons ha pogut saber La Torre, el jove ha patit una aturada cardio-respiratòria mentre ajudava en les tasques d'extinció. Els efectius d'emergències l'han intentat reanimar i ha estat traslladat d'urgències en helicòpter fins a l'Hospital Taulí de Sabadell. Malauradament no s'ha pogut fer res per salvar-li la vida. En aquests moments, l'incendi es troba en fase de control. Salvador, de 37 anys, deixa dona i tres fills.

Des de l'Ajuntament d'Ullastrell ha volgut donar tot el suport i afecta a la família, amics i membres de l'ADF d'Ullastrell. Aixi mateix, han destacat la gran tasca de prevenció i extinció que realitzen altruïstament els membres de l'ADF d'Ullastrell i totes les unitats d'ADF de Catalunya.