Terrassa per la Independència s'apunta a la manifestació

Sortirà aquest dijous de les 19 hores a la plaça de Lluís Companys

Redacció
19 de juliol del 2012
La Comissió Executiva de l'Assemblea Nacional Catalana ha decidit fer una crida als membres i simpatitzants a participar en la manifestació convocada pels principals sindicats (CCOO i UGT) com a conseqüència de les mesures anunciades la setmana passada pel govern de Madrid per al proper dijous a Barcelona. Així mateix les delegacions comarcals d'aquests sindicats han convocat, per al mateix dijous a la mateixa hora (a les 19 hores) dues manifestacions: una a Sabadell i una altra a Terrassa.

A la manifestació de Terrassa, a part dels sindicats convocants també hi donen suport un ampli ventall de partits polítics i associacions de tota mena, amb les quals s'ha consensuat el manifest que es llegirà al final. Entre les entitats, hi ha Terrassa per la Independència, que seguirà el recorregut de la Plaça de Lluís Companys fins arribar al Portal de Sant Roc, passant per la Rambla. Després de la lectura del manifest ja s'ha anunciat que no hi haurà parlaments.

Els lemes proposats per l'ANC i que avui lluiran en algunes pancartes hi ha: "Espanya ens espolia, ens enganya i ara ens escanya", "Catalunya se'n pot sortir, independència ara!, "La solució depèn de nosaltres: independència ara!".

En la reunió preparatòria que es va celebrar dimecres a la seu de la UGT a Terrassa es va acordar que tot i que la pancarta de capçalera no portaria cap logo de cap partit ni associació, cada entitat podia portar perfectament les seves insígnies i símbols.