Xerrades sobre la independència

AMI i Cercle Català de Negocis organitzaran conferències sobre la viabilitat d'una Catalunya sobirana

per La Torre , 19 de juliol de 2012 a les 07:43 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de juliol de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Xerrada delñ CCN sobre la independència a Viladecavalls Foto: La Torre


L’Associació Catalana de Municipis (AMI) i el Cercle Català de Negocis (CCN), col·laboraran en l’organització d’unes jornades sobre la viabilitat de la independència de Catalunya. Aquestes trobades s’enfocaran des d’un punt de vista històric, econòmic i jurídic, per apropar a la ciutadania les qüestions més tècniques de la independència. El representant de les delegacions territorials del grup empresarial és el terrassenc Jordi Roset.


Per Josep M. Vila d’Abadal, “és important treballar conjuntament en fer córrer la veu que aquesta és la millor solució per a Catalunya, ensenyar a la gent del carrer com es duu a terme la independència, quins passos podem seguir, com ho farem”. Joan
Canadell, secretari general del CCN, “hi ha una inquietud, la gent té preguntes de com afectarà l’estat propi a l’atur, a les pensions, en definitiva al seu dia a dia”.


L’Associació de Municipis per la Independència està formada per institucions que
representen el món local i té com principal objectiu sumar esforços per aconseguir, en un futur proper, la creació d’un estat propi per a Catalunya, en el marc de la Unió Europea.

L’AMI es va constituir el 14 de desembre de 2011 a Vic i actualment té 523 ens associats, nombre que creix diàriament. Dels ens associats, 494 són ajuntaments i 29 consells comarcals, diputacions i altres ens municipalistes.

 

Participació