EL PSC demana mobilitzar-se contra les reformes de Rajoy

El primer secretari local, Jordi Ballart, ha enviat una carta als militants perquè surtin al carrer aquest dijous

La Torre
18 de juliol del 2012
El primer secretari de l'agrupació local del PSC, Jordi Ballart, ha enviat una carta a tots els afiliats animant-los a participar a la mobilització convocada per a dijous a les 19 hores a la Plaça Lluís Companys.

Per al dirigent socialista les darrers mesures del govern del PP plantegen "un model social injust que perjudica les classes més dèbils i els col·lectius més vulnerables" i que "no es correspon en absolut amb els valors d'igualtat d'oportunitats per a tothom, de justícia social i de defensa de l'estat del benestar que els socialistes defensem".

Jordi Ballart assegura que el nou paquet de mesures aprovat els darrers dies, sumat a les retallades fetes per CIU a la Generalitat i a les fetes anteriorment per Madrid "amenacen l'estat social i la democràcia tal i com els socialistes l'entenem". Per això és motiu més que suficient per sortir al carrer i "deixar clar el posicionament ferm del PSC".

En la seva carta, el primer secretari dels socialistes terrassencs afirma que "resulta especialment indignant que els governs de dretes apliquin mesures molt contundents contra col·lectius ja debilitats, com ara els aturats, però per contra no hagin estat capaços de buscar un figura fiscal justa que faci que els més risc contribueixin en base a aquesta riquesa a la sortida de la crisi, i no només això, ja que a més a més es perdona els evasors fiscals".