Requisen els fusells a dos veïns de Terrassa

La Policia va trobar les armes a l'interior dels seus vehicles

Redacció
13 de juliol del 2012
La Policia Municipal va realitzar dues intervencions el vespre de dijous i la matinada de divendres que van iniciar-se amb un motiu i que van acabar resolent-se de forma ben sorprenent. La primera actuació va tenir lloc quan un ciutadà va anar fins a prefectura per comunicar que li havien robat un telèfon mòbil quan es trobava al gimnàs. Com que el telèfon emetia senyal GPS, els agents van decidir utilitzar l'eina per localitzar la ubicació. El senyal indicava que el mòbil es trobava a la Rambla de Sant Nebridi.

Fins allà va anar una unitat. Després de donar un cop d'ull per la zona on indicava l'aparell, van localitzar un vehicle amb una persona al seu interior que portava una bossa d'esport. Els agents van procedir a identificar a aquesta persona però no van trobar cap mòbil que concordés amb la descripció donada pel particular. No obstant, quan ja finalitzaven l'escorcoll van trobar un fusell airsoft dins del maleter. Els agents van confeccionar una acta per tinença d'armes i van traslladar el fusell d'assalt a comissaria.

Unes hores més tard, ja en plena matinada, una patrulla va aturar-se a la carretera de Matadepera perquè va veure un vehicle que tenia la finestra i la porta del conductor obertes. Els agents van localitzar el conductor a l'interior de la benzinera. I quan van procedir a identificar-lo i van fer una inspecció ràpida al vehicle van trobar que al maleter l'individu hi duia una escopeta d'airsoft.

Els agents van realitzar l'acta d'intervenció de l'objecte i van passar les dades del vehicle pel SIP. En aquells moments però, aquest no funcionava així que van haver de deixar marxar el turisme. Poc després, l'aparell va confirmar que el cotxe no disposava d'assegurança. Per aquest motiu, les unitats van buscar al vehicle fins a localitzar-lo al carrer Sant Quirze, al municipi de Matadepera. La Policia Municipal de Terrassa va fer gestions amb la Policia Local de Matadepera per tal que el cotxe, al qual li van interposar una denúncia, fos immobilitzat. I això ho van fer els agents de Matadepera.