Excursió nocturna amb bici fins a Sant Cugat

El Col·lectiu Sense Presses organitza aquest vespre la trobada

La Torre
13 de juliol del 2012
Aquest vespre, a partir de les 20.30 hores, es farà una excursió nocturna amb bicicleta de muntanya organitzada pel Col·lectiu d'Usuaris de la Bici Sense Presses i la col·laboració del BACC. L'itinerari previst comença a la plaça Vella de Terrassa.

Des d'aquí s'anirà cap al passeig 22 de Juliol i cap a la Torre de Mossèn Homs. Per l'interior del bosc s'arribarà als plans de Can Bonvilar i el golf de Torrebonica, per dirigir-se a Sabadell pel camí de Mas Canals. Es creuarà la ciutat de nord a sud fins a sortir al Parc Central del Vallès. D'allà els participants es dirigiran cap al nou polígon industrial de Sant Pau de Riu-Sec. Es pujarà cap a la UAB i direcció Cerdanyola del Vallès fins a trobar la carretera que va cap a Sant Cugat del Vallès. Pel carril bici que hi ha al costat de la carretera s'arribarà a aquesta població, on finalment, s'agafarà el tren per tornar cap a Terrassa.

En total, són uns 35 quilòmetres, la majoria d'ells planers, tot i que adverteixen que hi ha alguna pujada curta. La idea és parar en un moment del recorregut per menjar una mica. La tornada es calcula que serà amb l'últim tren dels FGC o potser en algun d'abans, així es calcula que s'arribarà a Terrassa com a màxim a les 02.32 hores.

En principi, la inscripció es va tancar el passat dimecres, però si algú hi està interessat pot trucar al 625 428 661. També us podeu inscriure mitjançant el correu electrònic: ollercivit@hotmail.com. Els menors han de anar acompanyats de una persona adulta.